e-Factiv Solutions BV

De naam e-Factiv Solutions BV is een afgeleide van een tabel binnen SAP BW (de e-fact tabel) die het mogelijk maakt om op een nette, efficiŽnte en hoogst performante manier met BI om te gaan. Dit zijn ook de eigenschappen waarmee e-Factiv Solutions zich wil onderscheiden ten opzichte van de rest van de markt.

Sinds begin 2006 wordt van de diensten van e-Factiv Solutions gebruik gemaakt. Telkens worden projecten naar tevredenheid en binnen budget opgeleverd. Klanten die met e-Factiv in zee zijn gegaan kijken terug op een prettige samenwerking en willen naar de toekomst toe graag verder met e-Factiv! De laatste jaren is een trend te zien waarbij het steeds meer gaat van green-field implementaties naar improvements. De datavolumes worden ook steeds groter. Kijkende naar deze trend is het van groot belang dat de BI-oplossing enerzijds steeds beter de bedrijfsprocessen ondersteund en anderzijds steeds beter gaat performen. Door de jaren heen heeft e-Factiv een groot netwerk opgebouwd van specialisten binnen het gehele SAP-werkgebied. Ook daar profiteert de klant van!

Brian Pinckaers

Ir. Brian Pinckaers (1975, Nuth) studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en is gespecialiseerd in Business Intelligence en logistieke processen. Alvorens e-Factiv Solutions te starten deed hij jarenlang SAP- en BI-ervaring op bij Multinationals. Brian heeft een sterke focus op procesverbetering. Tevens houdt hij er van om Solutions zelf te bouwen en deze te optimaliseren samen met de klant. In zijn vrije tijd is hij veel op de sportvelden te vinden.